nedelja, 16. november 2008

Štampiljkarsko popoldne

Včeraj sem popoldan preživela pri Maji. Krasna dečva.
S seboj sem odnesla vse svoje štampiljke in en kup že narezanih listkov. Naredili sva na stotine odtisov (sem hotela slikat tisti kup odtisov, pa priznam mi je nerodno, ker me že tako imate za eno noro obsedenko, kaj bi si šele potem mislile o meni, ko bi videle tisti kup!!! hehe - in priznam, domov nisem prinesla niti enega praznega listka - vsi so poštampljani!!). Zanimivo, pri vseh teh štampiljkah, ki so bile včeraj na kupu, sta bili samo dve isti hehe. Res sva obsedenki. Pa ne samo midve, poznam še par takih :) vključno z nekaterimi vami drage moje blogerke :P

Ja, Maja ima krasno zbirko štampiljk, pa ne samo štampiljk. Včeraj so se moje oči pasle tudi na polymer clay-u. Noro. Skrajni čas, da ga tudi sama primem v roke.

Enostavno povedano, bilo je čudovito popoldne.

Danes pa sem bila malo pridna.
Že včeraj zvečer sem pobarvala par odtisov, danes pa mi je uspelo skupaj sestaviti tudi 3 čestitke.

Snežko snežak.
Uporabljen odtis štampiljke Edwin's snowman sem si včeraj naštampljala pri Maji. Pobarvala sem ga s Tria markerji ter krilca s Sakura stardust gelom. Snežinka je narejena s hročkom, obrobila sem jo s Sakura stardustom ter na podlago prilepila z montažnim trakom in daje 3D videz. Papir sem si sprintala iz tele zastonjkarske strani.







Teta snežakova
Odtis sem dobila od Petye. Pobarvala sem ga s Tria markerji. Ozadje imam že kaki 2 leti shranjeno na disku. Kje točno sem ga dobila - ne vem.
Snežinka je iz Tildinega zimskega klub paketa. Uporabila sem Tim Holzev refil za blazinice, ki sem ga kupila že kar nekaj časa nazaj, zdaj pa sem si kupila še prazne blazinice.






Sitting Edwin je pobarvan s Tria markerji. Papir je prav tako iz zgoraj navedene zastonjkarske strani. Darilca ter novoletna bunkica sta od včerajšnjega popoldneva pri Maji. Oboje prav tako pobarvano s Tria markeji, na darilcih sem še uporabila Sakura stardust gel, na bunkici pa moje dolgo iskane Pearl vodenke. Darilca so pirlepljena na podlago z montažnim trakom, bunkica pa je na papir pripeta z razcepko.
Sem pa upoštevala tudi Tulpikin nasvet in Edwina posedla na satenast trak. Priznam, da mi je zelo všeč. Hvala Tulpi!



Zdaj pa grem pisat Božičku. Kot prvo željo mu bom napisala nov printer. Raje ne govorim kake "štale" mi dela, ker sem še zdaj besna.
Sploh mi papirja noče potegnt, printa v prazno, no na koncu pa le potegne papir grrrrrrr.
Jasno druga želja bo pa moj kot. :)
Pa še kaka želja bi se našla, ampak bom za letos skromna. Me je že med letom prevečkrat obiskal :)))

8 komentarjev:

Sonja pravi ...

Wauuu, štempiljkarsko popoldne ti je hudo dobro delo :) vse tri čestitke so super lepe. Prav lepo je opazovati, kako od čestitke do čestitke napreduješ in so vedno boljše.
Jaaaa, kotiček bi jaz tudi :) ampak ni videt, da bo kdaj.. čeprav baje upanje umre zadnje :)

Tulpika pravi ...

Joooj, mu je udobno, temule Edvinu :))))
Nego, tole pa je bilo najbrz super duper popoldne, pokazani rezultati so pa tudi zelo lepi.

Jaz sem ze pri Sonji napisala, kaj bom pisala Dedku mrazu - za podgana in taprave AL vijugice :) Ce prinese se kaj drugega, mu bom stela samo v plus in bom drugo leto se bolj pridna O:)

:))))))))))
LP, tulpika

Helena pravi ...

O, štempiljkarsko popoldne bi tudi meni pasalo :)
Še bolj, ko vidim, kakšni rezultati so bili pri tebi. Kar tri čestitke :)
In meni zelo lepe!!!

Lp, Helena

Sandra pravi ...

Hvala punce :hug:
Vaši komentarji mi dajo samo še večji zagon, ampak saj veste, primankuje mi tistega, kar nam vsem.... gospoda časa!!!

Maja pravi ...

Vidim, da si snežkota uspešno spravila v življenje! Pa ne samo tega, še enga in še Edvina! Vse tri voščilnice so mi zelo všeč!Ko pa vidim, v kako omejenem času so nastale, so pa sploh brez primere!!!

Šolanje na domu-Waldorf pravi ...

To popoldne je bilo pa nadvse produktivno. Teta snežakova me prav lepo gleda. :) Krasne čestitke.

Lp, Nataša.

Jana pravi ...

Kolk so luštni snežaki! So me čisto prevzeli. :)

Moni pravi ...

Vse tri so čudovite! Lp, Moni