sreda, 26. november 2008

Sneg je.

Menda je padal sneg. No ne menda, res je.
V ponedeljek je začelo snežiti. V Ljubljani je snežilo kot za stavo, ravno ko sem se iz službe vračala domov. Bolj ko sem se peljala proti Kamniku, manj je snežilo. Iz Ljubljane sem pripeljala s seboj na avtu cca. 1 cm mokrega snega, v Kamniku ni bilo nič belo, samo malo so naletavale snežinke.
Včeraj je dopoldan še malo snežilo, vsega skupaj nič.
Edino, kar nakazuje na zimo, so nizke temperature zjutraj in pa zasneženi hribi naokrog.
Temu je mislim da še najbolj hvaležna naša psička Aja, ker je ponoči v stanovanju. Meni se smili, da bi Aja bila pri minusu zunaj v koči. Jah, čudna sem.

No in s prvim snegom smo pri nas pokasirali tudi prvo angino. Natančneje Anči jo je pokasirala. V ponedeljek se je začelo s prebavnimi motnjami pri meni, nadaljevalo pri Ani. Ana je pokasirala še visoko vročino zraven. Tako sva ostale doma. Vse je že kazalo, da bo vročina izginila, ko je Anči začela tožit, da jo boli uho. Ja nič, pa sva danes letele k zdravnici, ki ji je postavila diagnozo - začetek gnojne angine ter močno vneto uho. No in tukaj se mi poraja vprašanje. Kako za hudiča moj otrok prenaša bolečino??? Ima res tako zelo visok prag bolečine ali kaj??V dveh dneh mi je samo 2x potožila, da jo boli uho, za grlo ni tožila nič! In sem jo danes bolj na blef kot ne peljala k zdravnici.

Predno sva šle k zdravnici, pa je moja Anči odspala urico in pol. In ta čas sem si vzela zase.
V tem času je nastalo tole, kar močno spominja na sneg - če ga že zunaj ni (HB!!!), naj bo vsaj na čestitkah:
Odtis je od Maje.
Snežak je pobarvan s Tria markerji.
Papir je iz kolekcije Forever friends.
Štampiljka zvezdic je iz ebaya in že kar nekaj časa pri meni. Na modri podlagi sem uporabila samo štampiljko in blazinico, na svetlejši modri z belimi pikicami in črtami pa še embosing prah srebrne barve, ki sem ga segrela z grelno pištolo.

Tudi ta snežko je od Maje.
Snežak je pobarvan s Tria markerji.
Papir je iz kolekcije Forever friends.
Pri tej čestitki sem se poigrala z robom papirčkov, ki sem jih embosirala z zlatim prahom. Na sliki sploh ne izpade tako, kot je na čestitki. Prav lepo izgleda, le dela je s tem :)


Še en snežko od Maje :)
Snežak je pobarvan s Tria markerji.
Papirčki so iz ebaya in so senčeni z blazinicami.
Snežinka je iz kompleta novih snežink, ki sem jih poslikala tukaj.
Embosirano s srebrnim prahom.In tudi tale snežak je od Maje (ja moram porabit vse tiste odtise, se bojim da ne zbledijo hehe).
Snežak je pobarvan s Tria markerji.
Bel papir z zvezdicami je iz Lidla.
Vijugica na belem Lidlovem papirju je embosirana z zlatim prahom.
Robovi papirjev so senčeni z blazinicami štampiljk.

Sem pa pri vseh embosiranih štampiljkah uporabila namesto Pallete blazinice, kar Ink it up pigmentne blazinice. Mi je Sonja dopovedala, da tale Pallete blazinica ni za embosiranje in sem probala z Ink it up, pa res gre :) in se ne packa tok, kot se s Pallete. Hvala Sonja :)

4 komentarji:

bolha pravi ...

Lepa serija snežakcov. :)
Lp, Nataša.

Sonja pravi ...

Tile snežakci so pa prav kjuti :) vsi po vrsti :)
Tist zlat embosiran rob pride super, verjamem,da v živo še bolje izpade. Pa roza novoletni papir, wauuu, zakaj pa jaz tega nimam ????
A potem ink it up blazinico imaš? No viš, me veseli, da je zdaj bolje :)

Sandra pravi ...

Sonja ne me hecat, nimaš roza papirja??? Teč na Ebay, ti mailam link???????????? :):):)

Jasno da rabim Ink it up cear blazinico, jest mam sam barvne. Ne se hecat punca :)

Hvala drage moje :)

Maja pravi ...

Sem čist paf! Zadnjič cela vrsta voščilnic, danes spet!! Res si PRIDNA! Jaz pa samo nered gledam na mizi! Vidim, da ti je tistih nekaj snežink dalo ogromno navdiha! Super so!!!