sobota, 8. november 2008

Konji za abrahama.

Se mi zdi da že celo večnost nisem nič napisala in pokazala tukaj. Pa sem cel teden ustvarjala, le pokazati nisem imela kaj.
Delala sem namreč en spominski album za enega abrahamovca. No včeraj sem ga le končala in tudi že predala, jasno časa za slikat je bilo nič, zato nimam slik :(
Ampak album je lep, žena od abrahamovca je bila vidno ganjena, ko ga je gledala. Upam, da je tudi abrahamovcu tako všeč.

No sem pa za tega gospoda naredila še steklenico s servetno tehniko ter čestitko, ki ju bo dobil v dar od mojih staršev danes na fešti.

Ker je gospod ljubitelj konjev in tudi lastnik ene kobile, je tema jasno "konjska" :)

Steklenica (1,8 l)

Steklenico sem oblekla z riževim papirjem in na papir prilepila konja izrezanega iz servetka. Rob riževega papirja sem obrisala z zlato konturo, prav tako sem z njo napisala tudi napis "vse najboljše" ter 50. Rižev papir in servetek sem na steklenico prilepila s tesarolovim akrilnim lakom.

In čestitka
Motiv sem sprintala iz neta, pobarvan je s tria markerji. Ozadje je tudi sprintano, vijugice sem pobarvala s Sakura stardust gelom, da se lepo svetijo. Osnovo čestitke sem po robovih poštampljala z vijugico s srebrno barvo. Črke so izrezane s hroščkom, pikice na črkah pa narejene s Sakurinim white med gelom.

1 komentar:

Moni pravi ...

Lepo si to naredila, vse mi je zelo všeč! Lp, Moni