ponedeljek, 10. november 2008

Jezna in hkrati vesela.

Danes sem parkirala tam kot ponavadi. A ko sem se vračala iz službe proti avtu, me je pogled na tamkaj parkirane avtomobile spravil v slabo voljo. Vsi po vrsti so imeli na stranskem oknu darilce presenečenja, jasno sem vedela, da čaka tudi mene.

Tale nalepka je vsebovala neprijazno sporočilo od sicer najbrž prav prijetnih oseb, ki imajo skrajno neprijazno službo.
Pa ne da se hvalim ali kaj - še najmanj, moram pa deliti tole strašno usodo z vami :)
Kazen za nepravilno parkiranje je 80 €, v kolikor jo plačam v 8-ih dneh, je znesek 40€. OMG koliko papirja, štampiljk, ali Tria markerjev bi si lahko kupila, namesto tega. No ja, očitno bom morala zdej najti novo mesto za parkiranje. A kaj ko je okoli UKC tako težko najti mesto, na katerem ne dobiš tega obvestilca. Kar pa jih j,e so takoj zasedena. Že pred 6.15 uro zjutraj. Ma bomo že. Mislim, da redarstvo ve, kdaj imamo v UKC plačo in da smo zato danes bili mi na vrsti :) Saj že cca. 3 tedne parkiram na tem mestu. Ampak vsaka šola nekaj stane, tokrat sem bila na vrsti tudi jaz. Pa kaj čem. Plačala sem in zdej moram pozabit na to.

Je pa danes tudi nekaj lepega. Sem prišparala 40€, ko sem takoj plačala kazen :)))). In ko sem bila ravno na Kliku, sem še preverila stanje kartic in ugotovila, da so mi danes trgali iz Magnolie dinarčke za božični club štampiljk :) Juhuuu, tega sem bila pa res zeloooo vesela. Komaj čakam, da jih dobim. Upam, da tja do konca tedna pridejo. Juhuuuu, spet nove štampiljke - iskreno povedano, imam s to stranjo kar se tiče naročila štampiljk slabe izkušnje, zato nisem niti malo upala, da bom tale club dobila :) zato sem zdaj še toliko bolj veselaaaaa.

4 komentarji:

Sonja pravi ...

jah, vsake toliko morajo tudi redarji zaslužit za plače. Luštno pa ni dobit takole čestitko :( Ti nič ne privoščim. Prav gotovo znaš tistih 40 evrov bolje porabiti.

Barbi pravi ...

Kljub vsemu mi je všeč, da tudi v takih razmerah najdeš pozitivno stran - ko si rekla, da si prihranila 40 €, sem se prav na glas smejala. :)

Pa tako veselje, ker so ti denar trgali z računa. :) Se veselim s tabo. :)

Sandra pravi ...

Komentar bratove punce je bil, da naj večkrat tam parkiram, ker bom potem imela večkrat občutek da sem 40 € prišparala !!!!

Sem mislila, da se bom "uscala" zraven....

In ja, vem kok je ura, čakam da mičkena nazaj zaspi :)

Sultana pravi ...

Se strinjam z Barbi, dobra si, da v slabi situaciji vseeno najdeš nekaj dobrega;) Se zgodi vsakemu...Se ti bo pa malo veselja povrnilo, ko dobiš štampiljkice;)