torek, 14. oktober 2008

Z zamudo

Vam pokažem dve čestitki, ki mi ju je uspelo narediti v nedeljo.
Samo dve? Le zakaj :)
Moj ustvarjalni kotiček je na računalniški mizi. In ko se vsedem, da bi kaj naredila, moram pod nujno najprej pregledat maile, potem vse bloge, ki jih redno berem, pa pokukat na otok zakladov, pa še kam in potem se spomnim zakaj sem sploh za mizo in predno je ura za spat, mi rata naredit samo dve čestitki :)

Tole je prva:


Malo sem se igrala s papirji. Že ko sem za Jakoba delala čestitko, sem iskala po netu razne papirje za print, da bi si podlago sprinatala. Pa sem ugotovila, se da tudi z enobarvnimi, ki jih imam doma, naresti super čestitko. In sem tudi tokrat probala.
Odtis novoletne bunkice je narejen s StazOnovo blazinico, pobarvan pa s Tria markerji. Kvadratek na katerem je odtis prilepljen je izsekan in embosiran z največjim kvadratnim nestijem in senčen z blazinico za štampiljke.




Odtis Tilde sem dobila pri Bojimoji. Pobarvan je s Tria markerji. Listke mi je nesebično dala moja Petya in so prilepljeni z 3D lepilnim trakom. Na podlagi je štampiljka iz kompleta kupljenega v Milerju.














Sem pa včeraj dobila od našega poštarja darilce :)
Mi je pripeljal dva paketka v katerem je bilo tol:
















Embosirna plošča za hroščka z novoletnim motivom. Jasno sem morala še tele snežinke v krogcih vzet, ker imam za novoletne čestitke samo en motiv in ne morejo biti vse enake :)

In pa sneg v gelu z bleščicami. Takega brez bleščic pa še čakam.
Sem ga pa že sprobala in zdaj čakam da se posuši. Ko bo suh, pa pokažem kakšen efekt ima.

5 komentarjev:

BojaMoja pravi ...

Ooooo kok luštna Tildika :)

Sonja pravi ...

ooo, super čestitki sta. Obe sta lepi, me pa mejčkeno bolj potegne druga. Barve so čudovito skombinirane. Rabiš še listke?
Bi jih prinesla sabo na kavo.. pa kake snowdotke bi skozi hroščka spustila :) Saj imam jaz tudi kaj novega za pokazat prinest :D

Moni pravi ...

Obe čestitki prelepi! Lp, Moni

Šolanje na domu-Waldorf pravi ...

Čudoviti čestitki. :)

Lp, Nataša.

Papirolina pravi ...

wow, res sta lepi :))))