nedelja, 26. oktober 2008

Poštar me še kar obiskuje :)

Prejšnji teden mi je poštar parkrat polepšal dan.
Prinesel mi je tole:
Najprej mi je prinesel tele zlate tildice:
















Odtise lahko vidite na tej sliki:
















Potem pa sem v soboto nesla nekaj kuvertic na pošto in prišla domov s štirimi velikimi paketi. V njih so se skrivale same lepote:
















Na desni strani so trije paketki raznobarvnega papirja za čestitkarstvo, spodaj je mini ročni šivalni stroj :), v vrečkici so obročki za knjigice in levo je škatla s predalčki, kamor bom pospravila razcepke in razne delčke za čestitke. Tole dobro poznam, saj imam že dve torbici s po 7mimi škatlami v katerih imam spravljene perle in dodatke za nakit:
















Dobila pa sem še paketek v katerem je bilo 50 osnov za čestitke in 50 kuvert. Nisem pa še sigurna ali jih bom uporabila za čestitke, ali jih bom razrezala za dodatke čestitk, ker se se mi zdi papir malo pretanek za osnove čestitk. Bom videla. Tega pa žal nimam poslikanega.

3 komentarji:

Sonja pravi ...

Tebe imajo pa poštarji res radi zadnje čase :) same lepotičke si dobila in zdaj čakam, da tole spraviš v končne izdelke :)

K pravi ...

Sandrca, pa si ti našla kakšno uporabo za ta šivalni strojček? Jaz ga imam namreč že od davnega leta 1995 in še zdaj ne vem, za kaj vraga bi ga uporabljala. (Ja, za navaden stroj vem, sem ga k sreči dobila za poročno darilo.)
Bye, Kitty

Sandra pravi ...

Kitty sej mi je kar nerodno povedat zakaj sem si ga kupila haha.
Petya je kriva, ker šiva voščilnice in samo iz tega razloga sem si ga kupila. Da bom lahko kako voščilnico zašila. Sej če mi bo uspelo še ne vem.
K sreči je bil za en mali dnar. Če men ne bo ratal z njim nič posebnega, ga bo pa mož ponucal :D