torek, 7. oktober 2008

Kako fino je....

..... ko po napornem dnevu v službi, dvignem otroka v vrtcu in šoli ali pa pri svojih starših (tako kot danes, ker sem morala zaradi norišnice v službi potegniti 1 uro in pol), se pripeljati domov in na stopnišču zagledati paketke.
Danes sta me čakala dva.

Komaj sem čakala, da porihtam otroka, tavelikemu naštimam oblačila za preoblečt in hitro odprem paketka. Juhuuu, kako vesela sem bila. No, sem pa res samo odprla paketke in jih pregledala, potem pa sem z otrokoma šla še ven na sončka. Podrobneje sem pregledala in poslikala vsebino, ko smo prišli nazaj noter.

V paketkih so me čakale same težko pričakovane stvari, ki sem si jih kupila preko trgovinice na ebayu iz Amerike.

Tole pa je bilo v paketku:
4 štampiljke in pa nestiji - gumbki.
Prav vesela sem bila, da sem končno dobila tudi štampiljke, ki niso novoletne.











Zdaj bom lahko naredila tudi kako čestitko za novorojenčka.

Tudi včeraj sta me pričakala dva paketka.
Vsebina paketka - 3 štampiljke in pa 1 sakura gel white med. Sem pa bila razočarana, ker sem naročila in plačala 2 sakura gela, dobila pa le enega. Jasno sem takoj pisala prodajalcu, da želim imeti še eno pisalo ali pa povrnjen denar za pisalo in za strošek poštnine za drugo pisalo. Na odgovor še čakam.


Sem pa bila včeraj tudi pridna in naredila 4 čestitke. Da ne bo kdo mislil, da ne delam drugega kot čestitke. Ne, pri meni je tako. Imam obdobja, ko samo barvam odtisnjene motive in potem ko se nabere nekaj pobarvanih motivov, imam pa obdobje, ko sestavljam čestitke.
In včeraj je bil tak dan, da sem skupaj metala in sestavljala.

Nastalo pa je tole:

Božična krogla je odtis štampiljke, v sredi pa je tudi odtis - Penny Black. Oba motiva sta pobarvana s tria markerji, podgala pa je embosirana s hroščkovo ploščo za embosiranje in senčena z oljnimi pasteli. Snežinke in zvezdice so izsekane s hroščkovo šablono za izsekovanje.










Enako kot zgornja čestitka.



















Odtis Angel Charlotte sem dobila od moje drage Petye
Pobarvala sem ga s Tria markerji, krila pa z bleščicami v gelu. Podlaga in izsekančki enako kot pri zgornjih dveh.














Petya je zadnjič na srečanju v Dekanih razlagala, da gre hroščkova embosirna plošča v hrošča tudi po širini, zato sem morala probat. Embosirala sem kar osnovo za čestitko in nanjo samo prilepila pobarvan odtis (s tria markerji) smrekice. Čestitko sem senčila z oljnimi pasteli.












Tako, toliko za danes, sedaj pa me čaka slastna večerja.



Makaroni z jajčkom in popečenimi bučkami.

Mmmmmmmmmmm.....

3 komentarji:

Sonja pravi ...

ooooo, kok dobre čestitke :) prav super ti gre tole od rok.
ma no, kaj čestitke, večeeeerjaaaaaaaaa :D Lačnaaaaaaaaaaaa.

Tulpika pravi ...

Simpaticneeeeeee voscilnice, tiste miske so tako superca :) Hkrati cestitam za nove pridobitve, vecerja me pa, k sreci, zdaj ne gane, sem cisto napokana od lastne ;)
LP!

Riba pravi ...

Zakaj pa dajes stempelj na prvo stran cestitke?