nedelja, 26. oktober 2008

In končno

Tudi produkt vsega nakupljenega.
Da ne bo moj blog sestavljen samo iz nakupov in bonbončkov, naj končno spet pokažem nekaj kar sem naredila iz nakupljenega in nahrčkanega materiala.

Božična Tilda, pobarvana z nekimi barvami v čopiču. Snežinko sem si naredila s Petyinim izsekovalnikom, tudi kovinsko snežinko sem dobila pri Petyi. Snežinka je obrobljena z Sakura stardust gelom, ki se tako lepo sveti. Obe snežinki sta na podlago pritrjeni z razcepko. Tilda ima cof in rob na kapi, ter rob na rokavu in hlačnicah narejen s snegom v svinčniku o katerem sem govorila tukaj. Na tem linku sem sicer prilepila sliko gela z bleščicami, ker snega še nisem dobila, no sedaj pa imam tudi sneg. Bom pri eni drugi čestitki prilepila še slikico od blizu, kako ta sneg izgleda, ko se posuši. Tukaj pa je slikica snežinke od blizu:









Še ena nova Tilda, ki je tako nežna, tako ljubka.
Pobarvana je s Tria markerji, kotni okrasek sem si naredila s Petyino hroščkovim izsekovalnikom. Štampiljka - robni okrasek je iz tiste nabave 100-tih štampiljk. Papir pa je iz zadnjega prispelega paketka, ki je predstavljen eno objavo nižje. Cof na kapi je okrašen s snegom v svinčniku.








Tegale frajerja je danes dobil moj oči za rojstni dan, ki ga je imel pred dvemi dnevi, danes pa smo praznovali.
Že ko sem našla štampiljko na netu, me je tale Edvin spominjal na mojega očeta. Tako frizuro je imel, ko je bil še "ledik in frej" tudi sam, pa tudi stil oblačenja je bil podoben :)
Izsekančki so narejeni s hročem, je pa na spodnji tagec bil še dodan napis "BOJAN". Štampiljke so iz nakupa 100 štampiljk.





Teta snežakova.
Odtis mi je odstopila Petya, pobarvana je s tria markerji ter okrašena s Sakura stardust gelom, spodaj pa je nanešen sneg v svinčniku. Prav tako je tudi snežinka narejena s Petyini izsekovalnikom za hroščka. Papir je iz zadnjega dobljenega paketa.











Detajla iz čestitke:
Snežinka je prilepljena z montažnim trakom, ki daje 3D efekt in posuta z bleščicami iz Lidla.

Tako pa izgleda sneg v svinčniku, ko je suh.






Tukaj sta še dve različici tete snežakove:


In pa še tele ljubke miške, ki prepevajo božične pesmi:

Miške so pobarvane s Tria markerji, papirčki osenčeni z blazinicami za štampiljke. Štampiljka na rjavi podlagi je bonus, ki sem ga dobila pri kompletu 100tih štampiljk. Robni okrasek, sem zopet naredila s Petyinim izsekovalnikom za hroščka.





Tako, za danes naj bo dovolj.
Ne morem verjet, 3 objave. Mamamia.

6 komentarjev:

Sonja pravi ...

Ob branju tega prispevka pa sem se pošteno nasmejala :)))) Tolikokrat v enem postu pa verjetno še nikjer nisem bila omenjena :))))) Uhh.. saj zgleda, da si uporabila vse, kar imam doma, pa še nisem vzela v roke :)))
So pa vse čestitke lepe in verjamem, da bodo oz. že so v veselje prejemnikom.

Sandra pravi ...

Hehe, a veš da ko sem prišla do konca in sem vse še enkrat prebrala, sem se nasmejala tut jest. Zgleda tko, kot da sama nimam nič. Sam tvoje stvari uporabljam hahaha. No, ja pa saj ti veš, da ni tako. :)))

Hvala bejba :)

Moni pravi ...

Zelo lepo serijo čestitk si naredila, se vidi da se že pripravljaš na novoletne praznike, tudi sama se bom morala! Lp, Moni

Helena pravi ...

Uuuu, to je bilo preveč naenkrat :) Same lepotičke na tvojem blogu!!! Všeč so mi vse. Zelo si pridna :)

Lp, Helena

K pravi ...

Hm, hm, hm, tale tvoja "serija 100 štampiljk" me še kar matra. Kako pa to sploh najdeš za kupit? Meni ebay ne vrže nič pametnega ven :( Nesposobna Kitty (če pomislim, da sem svoje cajte imela delavnice za iskanje podatkov po internetu, me je strašansko sram ;)
Bye, Kitty
P.s. Una čestitka z miškami je toooooolk cart!

Tulpika pravi ...

Super produkcija. Pa kaj, če se je nekaj časa samo kupovalo, v življenju je za vse pravi čas :)
LP, tulpika