sobota, 11. februar 2012

Dve čestitki

Ta teden sem bila z otrokoma doma, ker smo zdravili angino in upam, da smo jo uspešno pozdravili.
V vmesnem času, ko sta bila zadovoljna z gledanjem risank ali z igranjem z igračami, sem si dala malo duška in naredila par čestitk. Skrajni čas, ker že dolgo nimam nobene na zalogi in sem vse delala zadnji trenutek, predno smo šli na rojstni dan.

Prva je bila na vrsti čestitka z odtisom žirafice iz kolekcije Whiff of joy - Party animals, ki se imenuje Claude Celebratin Giraffe. Lušna štampiljka, ki v moji kolekciji domuje že dolgooo in še niti enkrat ni bila uporabljena. Skrajni čas, da naredim kaj z njo, ker jo je enostavno škoda imeti doma v zbirki, samo zato, da jo imaš.

Odtis je odtisnjen z Versa mark blazinico, pobarvan s Copic markerji, senčen z distress inki, vijugice so odtisnjene prav tako z distress inki.


Zastavicam se vidi (:S) da so trkotnički izrezani prostoročno in postrani prilepljeni.

Papir je shranjen že dolgo nazaj iz nevemtočnokaterestrani ali pa je celo sprintan iz CD-ja, ki mi ga je kaki dve leti nazaj podarila Maja ob najinem štampilkarskem popoldnevu in naprintan.(:zardevam: zdaj se trudim poleg shranjenega tudi napisati povezavo do bloga, kjer sem našla papir!)


Na moder pikčast del papirja pride še napis, ampak ker mi trenutno nič ni bilo všeč, sem pustila prazno. Po vsej verjetnosti bom s čričkom izrezala napis "vse najboljše" in ga prilepila ob priliki.

Hkrati je bila narejena tudi punčkasta različica čestitke

Odtis prav tako odtisnjen z Versa fine blazinico, barvan s Copic markerji, senčen z Distress inki in prav tako štampiljka vijugic odtisnjena z distress inki.


Metuljček je izrezan s pomočjo Big shoota in nestija, poštampljan s štampiljko, občrtan s Copic markerjem. Rožicam je dodan kristalček.


Tagec prav tako izrezan s pomočjo Big shoota in nestijev, trakec iz domače zaloge in dodani kristalčki - na vsaki strani po trije.


Papirji so iz kolekcije Sweet owl. Napis in pikice na metuljčku narejene s Sakura med gelom bele barve.

1 komentar:

Janja pravi ...

Motiv je tako simpatičen, postavitev zelo lepa pri obeh. Čudoviti. Lp