nedelja, 1. februar 2009

Jošt.

Se je rodil 15.1.2009 ob 4.07 uri zjutraj. Velik 53 cm in težek 3870 g. Cel "dec".
Mamici Živi in očku Roku seveda čestitamo!
Seveda sem naredila tudi čestitko.


















Odtis Hanglar&Stanglar štampiljke sem kupila preko ebaya. Teh štampiljk ne pošiljajo drugam kakor na Švedsko ali Norveško.
No, razen če imaš veze :)
Odtis je pobarvan z akvarelnimi barvicami, izrezan s pravokotnim nestijem. Ker pa je papir na katerem je odtis akvarelni, se mi je rahlo poškodoval, zato sem robove odrezala z robnimi fiskarsovimi škarjami. Robovi so senčeni z distress inkom.
Rožice so eyeletsi in sem ji na papir pritrdila s cropadilom :)
Papir sem printala na papir debeline 190 g. Vijugice sem prevlekla s Sakurinim stardustom. Tudi ta papir je senčen z distress inkom. Prav tako so zvezdice odtisnjene z distress inkom in tudi ime Jošt.
Osnovo čestitke sem izrezala iz zadnjega kupljenega kompleta papirja v Lidlu, ker je ravno prave debeline za čestitke. Zvezdice so na osnovo odtisnjene z VersaMark blazinico. Super je tale blazinica! Čestitka je velika 14,5x14,5 cm :) Zdaj pa naredim samo še kuvertico in gre čestitka k mladi družinici.




4 komentarji:

Sonja pravi ...

Tale Jošt in njegovi starši bodo dobili pa prav lepo čestitko. Tale fantič na lunci mi je pa že od nekdaj hudoooo všeč, se mi zdi čisto prav za baby čestitke :)

Šolanje na domu-Waldorf pravi ...

Super čestitka za malega Jošta oz. njegove starše.
Lp, Nataša.

Unknown pravi ...

Čudovita voščilnica, starši jo bodo prav veseli!!

Tiara pravi ...

Cartkana čestitka za malega fantiča.