četrtek, 26. april 2012

Vikend v družbi Eve Ehmeier

No, žal se nisem cel vikend družila z Evo, sem se pa v soboto na delavnici pri super bejbah iz Izdelovalnice malih umetnin.

Naj povem, da sem se na delavnico prijavila takoj, brez kakršnega koli premišljevanja in z veliko mero pričakovanja. Vsa moja pričakovanja so bila potrjena. Organizacija na višku, že ko sem vstopila v prostor, kjer je potekala delavnica, me je pričakal kupček poli ustvarjalk, ena miza obložena s pecivom, vodo in jagodami, na "delovnih mizah" pa nas je tudi že pričakalo vse pripravljeno za delavnico, samo svojo mašinco sem še pritrdila na mizo in delavnica se je lahko pričela. Eva je bila super, vse nam je razložila, nato pa smo se podale v boj s poli ostanki. (Hvala puncam za tele ostanke, saj so moji ostali doma na mizi zapakirani. Celo pot vožnje na delavnico sem premišljevala, kaj sem pozabila doma, no le to sem ugotovila tik pred ciljem. Poli ostanke!!! :S) Vsem nam je šlo super (vsaj po Evinih besedah - so bile vse naše perle "perfect", čeprav se nismo ravno strinjale z njo hehe). O koliko preglavic so nam povzročale hehe.. Kakorkoli, uspelo nam je, vse naše Naucum perle so prekrasne!

No, dovolj pisanja, še malo slikic (iz same delavnice jih sicer nimam, ker sem bolj malo slikala, zato si več slik lahko ogledat na blogu Izdelovalnica malih umetnin)

Med peko:









Moje Noucum perle izdelane na delavnici (sliko sem si sposodila od Roberte, ker edina slika perl, ki sem jo naredila na delavnici, ni podobna ničemur):







 Evin zaklad na mizi:
 









Ker je bilo potrebno znanje obnovit (da se slučajno ne pozabi postopka hehe), so potem doma nastali naslednji kosi nakita:

Ogrlice:

    
 Uhani:




 Broške:




In ja, priznam, ko padem notri, se težko ustavim. Zato vedno naredim po več koščkov naenkrat. Ker mi je fino, ko naredim prvega, pa moram narediti potem še drugega, pa še enega.... včasih sebe zalotim, da ko študiram kakšna barva mi še manjka hehehehe :)

Aha, naj povem še, da sem nekaj perl lakirala, nekaj pa jih je ostalo "pure nature" :)

10 komentarjev:

Helena pravi ...

Vauuu, se vidi, da si čisto noter padla. :) Prekrasni so! Vidim, da je bila učiteljica zelo dobra, da ste vse osvojile izdelavo teh zanimivih perlic.

Hali pravi ...

Zelo zanimive so, odlično so ti ratale.Prav vse barve so mi všeč!

Sonja pravi ...

ti si čist nora.. moram nujno čimprej na obisk prit :))))) da se kaj nalezem :) ker jaz bi bila tud tko pridna :)))))))))))))

Biljana pravi ...

Zelo zanimiv nakit!

Renata pravi ...

Wow, hudo! Jaz komaj sestavim eno ogrlico, medtem pa ti udariš celo serijo. Všeč mi je kombinacija večje in manjše perle na ogrlici. Mislim, da bo Eva lahko kako idejo pobrala tudi od nas :-)

Roberta pravi ...

Uhhh, si bila pridna! Odlično so ti uspele, kapo dol. Pa sploh je lepo pogledat, ker jih je toliko na kupu. Super oblika in krasne barve. Grem takoj tudi jaz na delo :)

Marina pravi ...

o čisto prav imaš, res so vam super uspele tele perle...

Pozdravček iz plezalno obarvanega omiša..pappa

Jasmina pravi ...

Fantastične so! Prav vsako sliko sem si posebej ogledala:)
Me zanima, če bi se lahko zmenile za ene uhančke, če jih še imaš?;)

Sandra pravi ...

Hvala punce :)
Tko luštno jih je delat, da komi čakam, da spet primem fimo v roke ;)

Jasmina, javi se mi na mail ;)

5ra pravi ...

Vau, kapo dol.