četrtek, 28. oktober 2010

Moj mali raj

Svoj kotiček, kjer ustvarjam imam že kar nekaj časa.
Priborila sem si ga na kotni računalniški mizi, ki je svojemu namenu služila le kratek čas.
Ker pa se mi dogaja iz meseca v mesec, pardon iz dneva v dan, da imam premalo prostora kam ves material za ustvarjanje (beri -> kramo) pospraviti, je bilo potrebno nujno nekaj ukreniti.
Prvo sem dodala zraven kotička eno omaro, potem sem dodala še eno omaro. Zadnjič pa sem v Dipovi reklami zasledila akcijo za znižanje predelne stene. V mislih sem si zrisala kako bi zgledala v mojem kotičku, le še moža je bilo potrebno prepričati, da pa to nujno potrebujem in če bi mi šel po tole omarico :)
No ja, rahlo sem se uštela v dimenziji, ampak smo tudi to hitro rešili. Pač sem malo spremenila postavitev in priznam, da mi je tako še bolj všeč.
Ko sem praznila tale moj kot, sama sebi nisem mogla verjet kakšni kupi mojih stvari so se nabirali na eni strani dnevne sobe... OMG koliko enih stvari :S

Tukaj je slika mojega starega ustvarjalnega kotička, jasno brez ustvarjalnega nereda pri meni ne gre. Ko nekaj delam imam vse na mizi, pod mizo, ob mizi :S
Sliki sta bolj slabi, ker sem na hitro slikala z mobitelom.




Tukaj pa so slike mojega novega ustvarjalnega kotička :)

Moja delovna miza


regal ob mizi


predelna stena iz Dipota


Tako, tukaj bodo zdaj nastajale čestitke, nakit in še kaj drugega :)

Ja no, mal sem pa lahko važna, ane :)

In, da ne pozabim.... HVALA DRAGI MOJ MOŽ, ker podpiraš moj hobi, moje veselje in ker ti ni težko v trgovino, ko si spet zamislim kako novo omaro, ko ti ni težko v klet po vijake in bormašino, pa po deske, ko si zamislim kako novo polico :) HVALA, rada te imam *)

6 komentarjev:

Renata pravi ...

Čisto upravičeno si lahko oreng važna! Zdaj pa le hitro ustvarjat ...

Andreja pravi ...

Zdaj bo pa lažje ustvarjat :-))
Lepo!

Vladuška pravi ...

Tako boš pa še z večjim veseljem ustvarjala. Veliko ustvarjalnih idej ti želim.

Andreja pravi ...

O tole pa bo enih novih kreacij. Krasno si si uredila.

K pravi ...

Super je videt! Jaz se ves čas trudim, da bi se obdržala znotraj začrtanih meja na drugi strani pisalne mize, pa mi nikakor ne uspeva in zato komajkomajkomaj čakam, da si bom lahko uredila čisto cel poseben prostor ... ampak še ne bo tako kmalu, se mi zdi.

Mojca pravi ...

a ne, ko pa ustvarjanje veliko bolj teče v "pravem" okolju:) super, čestitke. naj v tistemle kotičku nastane še in še lepih reči.