sobota, 11. september 2010

Silver beauty

Ker sem se v prejšnji objavi pohvalila, da sem mečkala silver clay, v tej objavi pokažem še tistko kar je nastalo s tem mečkanjem :)

Tale kompletek je samo moj, ker je prvi.


Tole ogrlico sem podarila bratovi punci (obesek je patiniran, ampak nisem čisto prepričana, ali mi je to patiniranje všeč ali ne)


Teli uhančki, pa zaenkrat še nimajo lastnice



petek, 10. september 2010

Lep dan. Čeprav je siv.

:)
Po dolgem času se spravljam spet kaj napisati na svoj blog. Skoraj eno leto sem ga "zanemarjala" in pustila samevat. Sicer sem redno obiskovala bloge ostalih blogarc in se "slinila" nad čudovitimi izdelki. Super ste punce!!
Nisem spala niti pri ustvarjanju, skoz sem bila pridna, le za objavo na blogu si nekako nisem vzela časa. Ampak obljubim, da se bom poboljšala. Bom začela spet objavljat svoje izdelke.
Kaj se je zgodilo v vsem tem času, ko me ni bilo tukaj?
1.) November in december sta minila v izdelovanju čestitk, darilc, iskanju parcele, dogovarjanju za kredit, novoletnem rajanju.
2.) Januar je bil poseben mesec. 26.1.2010 sva podpisala kupoprodajno pogodbo za zemljišče, kjer bova (UPAM DA) spomladi začela graditi hiško. Samo našo hiško.
3.) Februar in marec sta minila s svetlobno hitrostjo, z iskanjem kakšno hiško bomo postavili. Celo izbrala sva si že načrt, pa sva si potem premislila, ko sva zagledala načrt za tole hiško in njen razpored sob:



- uganete kje bo moja delovna soba? :) jaaaaaa svojo sobico bom imela :) svojo ustvarjalno sobo :)

in sedaj že od maja urejamo papirologijo, soglasja.... oh čisto preveč je vsega :)

V tem času sem malo opustila čestitkanje in se lotila fima :) oh spet me je potegnilo v "fimo vode". :))

prilepim par slikic, da ne bo preveč:
















Naj bo dovolj toliko slikic, ostale si lahko pogledate v mojem albumu v mapi nakit in uhani

Sem pa prejšnjo soboto prvič delala s srebrno glino (silver clay), ampak imam slikce samo na facebook-u, ki pa ga imamo v službi blokiranega in žal ne morem do slikic, da bi kakšno prilepila. Bo pa sigurno nastal še kak nakit iz srebrne gline.... mika mika me :) in ravno včeraj je prišel paketek s pripomočki.. tako da, upam, da kaj kmalu pokažem kaj novega iz srebrne gline :)

Naj bo toliko za enkrat dovolj :)

Še nekaj za konec: